Genieten op de

Brabantse Wal

Bed en breakfast ’t Koetshuys is gelegen in het West-Brabantse dorp Lepelstraat nabij Bergen op Zoom op de Brabantse Wal. De Brabantse Wal is een opvallend landschap in West-Brabant, op de grens met Zeeland. De Brabantse Wal vormt de abrupte overgang van de hoger gelegen (Brabantse) zandgronden naar de lager gelegen (Zeeuwse) zeekleipolders.

Bos, strand, heide en uitgestrekte polders; op en nabij de Brabantse Wal is het allemaal aanwezig. Door dit afwisselende landschap is de Brabantse Wal het perfecte gebied om te wandelen, fietsen, wielrennen of paardrijden. Met de Oosterschelde in de achtertuin ook aantrekkelijk voor de watersporter. Lepelstraat is centraal gelegen tussen de steden Rotterdam, Breda en Antwerpen. Via de nabij gelegen A4 zijn deze steden in een half uur prima te bereiken.

Vanaf ’t Koetshuys zit u binnen 10 minuten met de auto, of 20 minuten op de fiets, in het centrum van bourgondisch Bergen op Zoom. Ontdek deze sfeervolle stad met z’n historische panden zoals de Peperbus, Gevangenpoort en stadspaleis Markiezenhof. Met zo’n 800 monumenten in de binnenstad genoeg te beleven!

boz antwerpen rotterdam